Over Maarten

Mijn missie:

Enthousiasmeren van mensen in een omgeving waar gezond leven en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Mijn achtergrond

Gezond leven is altijd een rode draad geweest in mijn leven, waarbij ik mijn persoonlijke verdieping op dit vlak ben gestart rond 2007: ik liep met fikse rugklachten uit het AMC met de boodschap dat ik een rug had waar een 20-jarige topsporter heel blij mee zou zijn.

Mijn lichaam was tot in detail onderzocht door verschillende artsen, therapeuten en specialisten: er was geen medische oorzaak voor mijn lichamelijke klachten!

Terugkijkend zat ik wel in een intensieve periode van mijn leven: jonge vader, hoge werkdruk, zorg voor mijn familie, een van mijn beste maten verloren, postdoctoraal aan het afronden. Het ging allemaal wel, dacht ik.

De reguliere medische zorg had geen oplossing voor mijn lichamelijke klachten. Dat was voor mij het moment dat ik me meer in mijn eigen systeem ben gaan verdiepen. Ik wilde zelf begrijpen hoe mijn lichaam werkte, zodat ik zelf ook aan de oplossing kon werken. Ik begon de relatie te zien tussen mijn fysieke klachten en wat er zich in mijn hoofd afspeelde.

7

Dezelfde uitdagingen

Wonend in Amerika kreeg ik in 2016 de ruimte om me te verdiepen op het vlak van duurzame gezondheid en mijn kennis uit te breiden. Na een opleiding tot Gewichtsconsultent & Voedingsdeskundige en een opleiding Medische Basiskennis, wilde ik me meer verdiepen op het gebied van coaching en duurzame gedragsverandering. Terug in Nederland ben ik bij Mark Academie voor Leefstijl & Vitaliteit gaan studeren. In 2021 heb ik mijn opleiding tot integraal leefstijlcoach afgerond; in 2022 mijn opleiding tot leefstijltrainer. Deze opleidingen hebben me veel gebracht als coach en ook als mens!

En nu help ik jou graag naar een energieker en gezonder leven. Waarom: omdat ik met dezelfde uitdagingen heb gedeald waar jij nu tegenaan loopt.

En wie ben ik: gewoon Maarten

Wat anderen zeggen

Patrick (48) aan Maarten: ”Je maakt verbinding en hebt een zeer sterk ontwikkeld luistervermogen. Ik voelde mij gezien, gehoord en begrepen gedurende onze gesprekken. Jij straalt rust uit, toont oprechte interesse en zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Je integrale aanpak is prettig, professioneel, resultaatgericht en betrokken, soms met een vleugje humor. Doortastend, waarbij je goed in staat bent om terug te komen op eerdere gesprekken. Goed empatisch vermogen”…

 

Ready to change?