Voor volwassenen

Werken aan een pro-actief leven, meer energie, fitter, meer voldoening, hogere kwaliteit van leven

Waar kan ik je mee helpen

We-Do-You Coaching

Dit traject omvat:

  • een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 45 min,
  • het invullen van een vragenlijst,
  • intake gesprek 60 min,
  • 10-12 coachgesprekken van 60 min.

Je brengt je doel(en) / behoefte(n) in kaart en maakt deze concreet. Samen brengen we je zwakke schakels in beeld waarom dit tot op heden niet is gelukt en gaan we hiermee aan de slag op basis van de 4 leefstijlthema’s. Na afloop van het coachtraject heb je een aantal structurele veranderingen in je leven doorgevoerd met de tools om deze op juiste manier te verankeren in je dagelijkse patronen. Kleine maar noodzakelijke veranderingen die gezamenlijk een groot verschil voor je gaan maken. Duurzaam gezond!

7
You-Do-You Leefstijl- en Voedingsanalyse & Advies

Dit traject omvat:

  • een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 min,
  • het invullen van een online vragenlijst,
  • intakegesprek 60 min,
  • adviesgesprek 60 min.

Je ontvangt een maatwerk leefstijladvies waarmee je zelf aan de slag gaat op het gebied van met name voeding, beweging en zingeving, maar ook een aantal breinkrakers.

7
BasicFit Beweeg- en Sportprogramma

Gedurende 4 maanden begeleid ik je op basis van een door jezelf geformuleerd en reëel doel en een gevarieerd programma naar een basisfitheid die voldoende is om zonder blessures en met een goede basisconditie je (team)sport te kunnen gaan uitoefenen of bijvoorbeeld met een personal trainer voor een hoger fysiek doel te gaan.

Met aandacht voor coördinatie, balans, flexibiliteit, snelheid, kracht, uithouding en conditie. De eerste maand zien we elkaar twee keer per week en oefen jezelf ook nog 1 keer, de tweede en derde maand zien we elkaar één keer per week en oefen/beweeg jezelf 2-4 keer per week afhankelijk van je eigen sportagenda en ambities. De vierde maand oefen / beweeg jezelf 3-4 keer per week.

Na afloop van dit traject ben jezelf in staat om je eigen fitheid op peil te houden op basis van een programma wat jezelf bepaalt en oefeningen /sporten die je leuk vindt.

Mijn coaching is maatwerk, de vergoeding die daar tegenover staat ook. 

7

Meer energie, fitter, meer voldoening, hogere kwaliteit van leven

Ready to change?